دیوار پیش ساخته

دیوار پیش ساخته
دیوار پیش ساخته چیست؟
در تعریف دیوار های پیش ساخته می توان گفت که نوعی از دیوار های مدرن به شمار می آیند و اغلب در خارج از محیط پروژه تولید شده و سپس با نهایت سرعت به محل احداث ساختمان منتقل می شود.
لازم به ذکر است که این نوع دیوارها در دو نوع پیش ساخته باز و بسته تولید می شوند که کلیه آن ها به شرح ذیل می باشند:
  1. بدیهی است که این نوع دیوارها باز به همراه برخی از عوامل اعم از رنگ کردن، عایق کاری و …. در محل احداث ساختمان ها نصب می شوند که طبیعتا نرخ آن ها نسبت به این نوع دیوارها بسته، مقرون به صرفه تر می باشد.
  2. خبر خوش این که دیوار های پیش ساخته بسته به همراه کلیه تجهیزات یعنی؛ سیم کشی، درب، پنجره و …. تولید می شود که در آخر به کمک جرثقیل به محل مورد نظر منتقل خواهد شد.
کاربرد دیوارهای پیش ساخته
پیش از هر چیزی لازم است که همگان با ضرورت تهیه این نوع دیوارها بیشتر آشنا شوند و به همین دلیل هم در ادامه قصد داریم که بیشتر به این موارد اشاره کنیم:
  • امروزه اغلب مهندسان به منظور زیبایی بیشتر ترجیح می دهند که ساختمان های خود را به وسیله حوضچه، استخر و …. مجهز کنند که طبیعتا این نوع دیوارها در برابر آب، رطوبت و … از مقاومت بسیاری برخوردار می باشند و به همین دلیل هم متخصصان از آن ها بهره می برند.
  • سالانه حوادث متعددی از قبیل آتش سوزی، زلزله و … در سراسر دنیا رخ می دهد که بسیاری از آن ها هم منجر به خسارات مالی و جانی می شوند؛ اما خوشبختانه این نوع دیوارها نسبت به وقایع خطیر، پایداری منحصر به فردی را از خود نشان می دهند.
  • از اساسی ترین کاربرد های  این نوع دیوارها می توان به احداث کارخانه ها، سوله ها، مسکن های پیش ساخته و … اشاره کرد.
انواع دیوار های پیش ساخته
کلیه تجهیزات ساختمانی در تنوع چشم گیری تولید می شوند که طبیعتا دیوار های پیش ساخته هم از این موضوع مستثنی نمی باشند و در ادامه به طور مختصر به شرح آن ها می پردازیم:
  • دیوارهای پیش ساخته بتنی : لازم به ذکر است که دیوار های بتنی توسط میلگرد ها و میله های فولادی مجهز شدند که قطعا این مورد در افزایش مقاومت آن ها بی تاثیر نمی باشد.
دیوار های پیش ساخته بتنی در ویلا ها، حیاط های منزل، کارگاه ها و …. مورد استفاده قرار می گیرند.
  • دیوارهای پیش ساخته گچی: در مورد این نوع دیوارهای گچی می توان گفت که از آب و گچ تولید شدند و خوشبختانه در ابعاد مختلف هم قابل دسترسی می باشند؛ از مزایای بی شمار این محصول باید به سهولت در حمل و نقل، مقاومت چشم گیر در برابر احتراق، قیمت مقرون به صرفه و … اشاره کرد.
  • دیوارهای پیش ساخته چوبی: همواره این دسته از این نوع دیوارها از زیبایی منحصر به فردی برخوردار می باشند و به همین دلیل هم در راستا طراحی داخلی کلبه ها، ویلا ها و …. مورد استفاده قرار می گیرند.
برخی از افراد از تهیه دیوار های پیش ساخته چوبی خودداری به عمل می آورند، چرا که تصور می کنند اجناس چوب از استحکام مناسبی برخوردار نیستند و امکان دارد که منجر به فرسایش شوند؛ اما خوشبختانه این طرز تفکر کاملا اشتباه می باشد.
  • قاب سبک فولادی: خبر خوش این که حداقل عمر قاب های فولادی به ۶۰ سال می رسد و اجزاء اساسی آن ها هم ورق های فولادی گالوانیزه می باشد که طبیعتا مقاومت بسیاری را در برابر نفوذ سرما، خوردگی و …. از خود نشان می دهد.
  • دیوارهای پیش ساخته کناف: گفتنی است که دیوار های پیش ساخته کناف از فلز و ورقه های روکش دار گچی یا سیمانی تشکیل شدند که به عنوان یک عایق مناسب در برابر صدا و حتی حرارت به کار می روند. 
مزایا دیوارهای پیش ساخته
  1. قطعا احداث ساختمان ها یک فرایند بسیار پیچیده و البته طولانی می باشد که البته با کمک این نوع دیوارها می توان در زمان صرفه جویی کرده و پروژه به سرعت آماده بهره برداری شود.
  2. امروزه تهیه مصالح به ویژه خاک، گچ و …. به هیچ عنوان کار ساده ای نیست و در اغلب مواقع هم متخصصان در این مسیر با مشکلات متعددی مواجه می شوند؛ اما استفاده از دیوار های پیش ساخته آن ها را از وجود مصالح بی نیاز می سازد.
  3. متاسفانه کلیه ساختمان ها در معرض نفوذ یا حمله حشرات موذی و مزاحم اعم از موریانه، سوسک، پشه و …. هستند که این نوع دیوارها از نفوذ آن ها جلوگیری می کند.
  4. قیمت اغلب دیوار های پیش ساخته مقرون به صرفه می باشد و همگان می توانند آن ها را به راحتی تهیه کنند.
  5. تولید و ساخت دیوار های پیش ساخته به نیروی انسانی اندکی نیاز دارد و این ویژگی در کاهش هزینه ها هم بی تاثیر نمی باشد.
  6. جلوگیری از استخدام چندین کارگر و انتقال آن ها به محل احداث ساختمان ها
  7. بی نیاز شدن از فرایند های جوشکاری، برش کاری و …. در محل ساخت و ساز ها
  8. سازگاری چشم گیر با محیط زیست و برخورداری از زیبایی منحصر به فرد
  9. قابلیت استفاده مجدد از این نوع دیوارها
 
معایب دیوار های پیش ساخته
به طور کلی می توان گفت که این نوع دیوارهای پیش ساخته دارای معایب اندک شماری هستند که برخی از آن ها عبارتند از:
  • این نوع دیوارها در حجم و مقدار بسیار بالایی تولید می شوند که این مورد سبب افزایش هزینه های حمل و نقل می شود.
  • نصب و قرار گیری دیوار های پیش ساخته از جمله مراحل بسیار پیچیده محسوب می شود که در این مسیر ناچار هستیم از عوامل بسیاری کمک بگیریم.
قیمت دیوارهای پیش ساخته
اکنون به ضرورت و مزایا دیوار های پیش ساخته به خوبی آشنا شدید، راستی اگر دوست دارید بدانید دیوار حائل چیست و برای چی باید از آن استفاده کنید حتماً مقاله ای که در این مورد رو نوشتیم، مطالعه کنید.
 پیش از هر چیزی لازم است که از به نرخ دقیق آن ها بپردازیم، اما همان طور که می دانید دیوار های پیش ساخته از تنوع بسیار بالایی برخوردار می باشند و طبیعتا قیمت هر کدام از آن ها هم با یکدیگر متفاوت است اما به طور کلی می توان گفت که قیمت آن ها مناسب و البته مقرون به صرفه می باشد.
گروه فوم بتن کیان آماده اجرای فوم بتن برای همه مشتریان عزیزان فوم بتن در تهران و شهرستان می باشد.

گروه فوم بتن کیان

متخصصین ما هر لحظه برای ارائه مشاوره و شنیدن صدای شما عزیزان آمادگی دارند